Flitecell Sport
search
  • Flitecell Sport

Flitecell Sport

€ 2.904,00
Inclusief belasting

Flitecell Sport is voor de sportliefhebbers die een snelle en responsieve rit willen. Het is de meest populaire keuze en staat in het midden van ons assortiment in termen van gewicht en folietijd.

Aantal

Flitecell Nano is 's werelds lichtste lithium-ion eFoil batterij. Door het dichter bij de mast te plaatsen, draagt het bij aan een minimaal zwenkgewicht, voor de meest responsieve en wendbare rit.

Flitecell is meer dan alleen de meest duurzame draagbare scheepsbatterij op de markt. Het is een belangrijke pijler die het succes van Flite aandrijft. Ons assortiment Flitecells bevat faseveranderingsmaterialen, die energie absorberen en afgeven. PCM biedt verbeterd thermisch beheer, veiligheid en een lange levensduur.

We hebben dezelfde 21700-cellen van topkwaliteit gebruikt als gebruikt in krachtige toepassingen zoals hypercars, wat ongelooflijke prestaties biedt. Kenmerkende titanium platen maken Flitecell zeer goed bestand tegen elke vorm van corrosie, terwijl ze de slagvastheid verhogen.

De veiligheid van de batterij is altijd onze eerste prioriteit geweest en we hebben een aantal eigen veiligheidsmaatregelen ontwikkeld, waaronder vizierglas en magnetische aan/uit.

6,2 kg / 13,7 pond, 16,8 Ah, 806 Wh capaciteit, 50,4v nominaal, hoogspanning 58,8v, laagspanning 42v.

Folietijd tot 45 minuten. Wordt geleverd met een spacer en Flitecell Bag. Compatibel met alle series.